Informatie.

Onze verkoopwagens bieden veel mogelijkheden en u heeft daarom wel wat informatie nodig. Hieronder staat beschreven wat een verkoopwagen van Sallas u biedt en wat de mogelijkheden zijn. Als u, onder de knop 'Meer', op 'Extra informatie' klikt ziet u een pagina met verdere informatie die u mogelijk van pas zal komen. Er staat bijvoorbeeld beschreven welk rijbewijs u nodig heeft om een verkoopwagen te mogen trekken.

Informatie

Algemeen


Onze verkoopwagens zijn goed voor diverse handelingen. U kunt namelijk uw verkoopwagen laten inrichten, of zelf inrichten met de Horeca apparatuur die wij leveren, tot een wagen waarin u bijvoorbeeld snacks, vis, oliebollen maar ook telefoons kunt verkopen.
Zie hieronder: Horeca apparatuur.
Soorten en maten


Verkoopwagens vereisen voldoende ruimte. Daarom bieden wij u verkoopwagens in verschillende maten. U kunt beginnen met een casco wagen, een maat kiezen en daarna uw verkoopwagen inrichten (zie pagina: 'Casco'), maar u kunt ook beginnen met een startklare wagen door ons ingericht. Tevens bieden wij u ook bestickering voor binnen en/of buiten de wagen.
zie hieronder: Bestickering.

Standaard verkoopwagen

Horeca apparatuur


Om uw wagen compleet te maken leveren wij diverse apparatuur. Misschien een hoge koelkast met een glazen deur, of misschien wel een extra grillplaat voor het bereiden van uw producten?
zie hieronder: Bestickering.

Compleet ingericht

Bestickering


U kunt bij Sallas uw wagen aan de binnen en/of buiten kant laten bestickeren. Ook voor het design van deze stickers kunt u bij ons terecht.

Wagen met bestickering
Wagen met bestickering

Wagen met bestickering