Recensies.

Wij zijn op het internet veel positieve recensies Over ons Transporttechniek tegengekomen, en daar zijn wij blij mee! Hierom willen wij graag deze recensies delen.

Recensies

Recensies

Wij zijn op het internet veel positieve recensies over ons tegengekomen. Wij zijn hier blij mee en willen ze graag met u delen. Wij willen graag iedereen bedanken voor de complimenten en feedback. Hieronder vind u een aantal recensies van de website www.allebedrijveninzwolle.nl.


Jan Patat gaf ons een 9,7 en zei:

"super verkoopwagens absoluut de goedkoopste mijn wagen compleet ingericht nergens zo goedkoop dan bij sallas"


Huisjes Kampen gaf ons een 9,3 en zei:

"wij hebben een verkoopwagen van sallas helemaal compleet alles er op en er aan super kwaliteit wij hebben sallas de vrije had gegeven alleen onze eisen verteld het is een pracht van een wagen ge worden wat kan sallas het goed dat in zo kleine wagen alles in kan zitten de wagen is 2.50 lang en 1.80 breed maar alles zit er in magnetron koelkast diepvries koel toonbank bakplaat dubbele frituur afzuigkap warm houd kast dranken koelkast hoog model was gelegenheid gas flessen verlichting enz wij konden de wagen op afbetaling kopen waar vind je nog zo iets "


Pluspunten:
"alles kan niks is onmogelijk en een prettige bediening en veel begrip"

Verbeterpunten
Geen


Timmerman reageerde hierop:

dit is echt het goedkoopste adres ben heel Nederland door gekrast maar bij sallas ben ik zo goed geholpen dat ik niet verder ben gaan zoeken ik verkoop elke dag snacks en friet het is een top van een wagen ik raad iedereen aan gaar naar sallas en u slaagt zeker


Tran gaf ons een 9,3 en zei:

"wij hebben een verkoop wagen laten bouwen door sallas wat een keuze ze hebben echt alles de wagen is compleet afgeleverd met alles er open aan wat een snack wagen nodig heeft en een korte levertijd en super scherp geprijsd wat een pracht van een wagen ik raad iedereen aan kijk eerst bij sallas daar slaagt je zeker en niet duur."


Hang reageerde hierop:

"daar maken ze de beste loempia wagens en voor een prijs waar je van dromen kan"


Jan Willem gaf ons een 8,7 en zei:

"Je komt binnen in een echt productie bedrijf met de chaos die daar bij hoort. Wij hadden een snelle verkoper verwacht. Maar Sallas is een echt ouderwets bedrijf met een no nonsens beleid. Wij hebben er een 3 tal reclame aanhangwagens laten maken. Wij kwamen in eerste instantie op de prijs af van het budget reclameaanhangwagentje. Echter dit was niet wat wij zochten. Dit was voor Sallas Aanhangwagens geen enkel probleem. Samen hebben wij gezocht naar een oplossing voor het vergroten van de frame maten voor het zeildoek van de reclameaanhanger. Sallas maakte hier helemaal geen probleem van en deed alsof het voor hun de normaalste zaak van de wereld was. Wij kregen 3 reclame aanhangwagens geheel op maat gemaakt en naar onze eigen wensen. Ook hebben wij de full collor zeil opdruk door hen laten verzorgen. De correspondentie en opdruk hiervoor werd verzorg door een zeer behulpzame dame die mee dacht over het ontwerp. En alles voor een zeer concurrerende prijs in vergelijking bij de meeste andere aanbieders. Inmiddels hebben onze 3 reclame aanhangwagens al enkele nieuwe klanten opgeleverd. Zeer tevreden met het product en de Service. En alles gerealiseerd bij één bedrijf. Echt super gemakkelijk. Sallas bedankt voor jullie diensten wij houden wel van deze mentaliteit."


Pluspunten:
"Mee denken, Op maat leveren, zelf de reclame werd geheel verzorgd. En een zeer voordelige prijs."

Verbeterpunten
"Het oogt romelig in de werkplaats, maar daar moet je gewoon door heen kijken."


Blok uit zwolle gaf ons een 10 en zei:

"wij hebben twee nieuwe lesaanhangwagens bij Sallas gekocht de prijs was super scherp niemand kan dat evenaren deze wagens rijden nu elke dag in zwolle met onze reclame er op de tweede wagen loopt ook al mee in onze lessen Sallas bedankt voor deze geweldige wagens."


Pluspunten:
"super scherpe prijs echt geen tweede zo goedkoop DIT IS EEN ECHTE STUNTAANBIEDING!!!!!"

Verbeterpunten
Geen


Rijschool houder reageerde hierop:

"Ik had deze aanbieding ook al gezien, maar nu weet ik het zeker super. Wou zelf nog even wachten met de aanschaf maar deze aanbieding is zo scherp. ga morgen gelijk bellen voor deze leswagen"

Klik hier om meer recensies te lezen.